Vervest Interieurbouw

Vragen en antwoorden interieurbouw

Veel voorkomende vragen 

We hebben een aantal vragen voor je op een rijtje gezet die vaak voorkomen,

Als je vraag en antwoord er niet tussen zit neem dan contact met ons op wij beantwoorden hem graag.

  • Wat kost een nieuw interieur?

    De kosten van een nieuw interieur is afhankelijk van de grote van het project, de kwaliteit van de materialen die je kiest en uren van de werkzaamheden die er nodig zijn om het te ontwerpen produceren en plaatsen. Wij verzorgen een vrijblijvende offerte op maat of geven een indicatie, houden rekening met de keuze van de gewenste kwaliteit vs budget van materialen en uitvoerbaarheid complexiteit van het interieur. De projecten variëren tussen tussen de 2000 euro en de +100.000 euro is afhankelijk van wat er gerealiseerd moet worden. Wij verzorgen een vrijblijvende offerte op maat of geven een indicatie zodat u weet wat de kosten zijn. 

  • Is een maatwerk keuken niet duur?

    Een keuken op maat laten maken brengt kosten met zich mee, maar hoeft niet duurder te zijn dan een showroomkeuken of fabriekskeuken, het is afhankelijk van verschillende factoren. De grote van de keuken, kwaliteit van de materialen, en apparatuur die je kiest. Bij een maatwerk keuken heb je compleet de vrijheid in vormgeving en ontwerp, de afmetingen worden op de juiste maat gemaakt zijn hierbij niet afhankelijk van vaste afmetingen. De gebruikte materialen zijn van een betere kwaliteit dat zorgt voor een lange levensduur en gebruiksgemak. De kosten van een maatwerk keuken variëren tussen tussen de 10.000 euro en de +40.000 euro is afhankelijk van grote, wensen en materiaal. Wij verzorgen een vrijblijvende offerte op maat of geven een indicatie zodat u weet wat de kosten zijn.

  • Leveren jullie ook inbouwapparatuur?

    Ja wij leveren inbouwapparatuur, we houden rekening met de functies en wensen die u heeft.

    Wij leveren o.a. de merken: Bosch, Siemens, Liebherr, Bora, Quooker, Atag, Neff, Novy, Boretti, Miele, Elica, Franke, Reginox en meer merken.

    We zorgen dat de afmetingen precies kloppen en bouwen de apparaten in. Tevens verzorgen we de installatie tekeningen voor de elektricien en loodgieter zodat het duidelijk is wat er moet gebeuren, en staan we niet voor verrassingen.


  • Wat is de ideale werkblad hoogte van een keuken?

    Dit is per persoon verschillend maar over het algemeen is de hoogte 90cm tot 102cm.    


    De ideale hoogte van het werkblad is waarbij  je houding van je rug recht is zodat je ontspannen kunt staan, en geen last krijgt van je houding rug en armen.


    Je kunt dit zelf meten: 

    • Ga rechtop tegen de muur staan .
    • Houd je bovenarm loodrecht naar beneden.
    • Houd je onderarm in een haakse hoek horizontaal.
    • Draai handpalm naar beneden.
    • Meet de afstand van vloer tot handpalm en trek daar 15cm vanaf.           

       


  • Wat houd een maatwerk interieur precies in?

    Maatwerk interieur betekend dat het interieur speciaal voor jou op maat wordt gemaakt. Het voordeel van maatwerk is dat het wordt afgestemd op jouw wensen en in de beschikbare ruimte wordt gerealiseerd. De gebruikte materialen zijn van een hoge kwaliteit dat zorgt voor een lange levensduur en fijn gebruiksgemak. 

    Je hebt de complete vrijheid.    


  • Maken jullie ook het interieurontwerp?

    Ja wij maken het interieurontwerp in 3d fotorealistisch omgeving, de gekozen materiaalkleuren passen wij toe zodat je een goed beeld hebt hoe het interieur eruit komt te zien. We verzorgen ook werktekeningen voor productie i.v.m. aansturing van de cnc machines. De installatie tekeningen voor de loodgieter en elektricien etc. voeren wij ook uit. Vaak werken we ook samen met interieurontwerpers of interieurstylisten en architecten zei hebben meestal al een plan uitgedacht, besproken en getekend van wat er moet gebeuren en welke materialen er toegepast moet worden. 

  • Hoe lang duurt het om een maatwerkinterieur te maken?

    De duur van het maken van een maatwerk interieur hangt af van verschillende factoren zoals de grootte van het project en beschikbaarheid van de materialen. Het is daarom lastig om een exacte tijdsduur te geven zonder de juiste informatie te hebben.

  • Maken jullie ook inbouw kasten op maat?

    Ja

Neem contact met ons op voor een afspraak

Wij verzorgen een vrijblijvende offerte op maat of geven een indicatie zodat u weet wat de kosten zijn.   

Share by: