Vervest Interieurbouw

Werkwijze

Uw project in 6 heldere stappen

Hieronder kunt u meer informatie vinden over deze stappen.

1. Kennismaking, inventariseren

We maken een afspraak met u, dit kan bij ons of op locatie. Hier bespreken uw wensen & ideeën, kijken naar de ruimte en welke functie uw interieur krijgt. Wij denken mee en bieden advies in het maken van keuzes om zo duidelijk alles in beeld te krijgen.


Voor een soepel verloop is het fijn als u al over deze 7 punten heeft nagedacht.

  1. Welke Bouwwerkzaamheden aan woning of bedrijfspand vinden er plaats?
  2. Wat voor interieur, in welke ruimte?
  3. Functie en indeling?
  4. Welke apparaten?
  5. Budget, is fijn om te weten zodat we hier rekening mee kunnen houden?
  6. Vormgeving stijl & ontwerp?
  7. Welk materiaal en kleur vind je mooi?


#Tip lekker makkelijk: Je kunt ook een interieur architect of interieur stylist hierbij betrekken. Ze geven advies, maken een ontwerp en moodboard van de te gebruiken kleuren & materiaal. (Als u niet weet wie u hiervoor kunt benaderen, kunnen we je doorverwijzen)


#Tip lekker makkelijk: Bouwwerkzaamheden etc. we kunnen adressen doorgeven van verschillende bedrijven om werkzaamheden te verrichten, (Als je hellemaal ontzorgt wil worden kunnen we dit ook begeleiden en/of aannemen.)

2. Brainstormen, Opzet, Offerte

We gaan brainstormen om alle ideeën samen te laten vloeien, en bedenken de juiste oplossingen. Opzet schetsen en 3d ontwerp, om een goed beeld te krijgen van het resultaat. Afspraak: bespreken het ontwerp en doen de materiaalkeuze. We nemen de vrijblijvende offerte door.


3. Goedkeuring, 3d Ontwerp, Planning

We krijgen de goedkeuring, en gaan met veel enthousiasme de slag. Afspraak: We komen de ruimtes inmeten om de exacte afmetingen te hebben. 3d ontwerp, deze werken we verder uit, Verzorgen de installatie tekeningen voor derden, bijv. loodgieter elektricien aannemer etc. zodat zei de werkzaamheden precies kunnen uitvoeren. Afspraak: Doornemen van 3d ontwerp, en de definitieve materialen. Maken de planning, stemmen deze af met de andere werkzaamheden zodat alles vlot verloopt.

4. Produceren

Bestellen van materialen, en geven de orders door aan de toeleveranciers. Produceren van het interieur in onze werkplaats, met grote precisie wordt dit door vakmannen gemaakt.

5. Montage

Alle onderdelen geladen voor transport naar de locatie. Montage van het interieur vind plaats door onze vakmensen, oplevering.

6. Service, Nazorg

Ook na de montage blijven we graag met u in contact.  Bij service of vragen over onderhoud kunt u altijd bij ons terecht.

Share by: