Vervest Interieurbouw

Interieurs met karakter

Ontwerp, vakmanschap & perfectie

Vervest Interieurbouw

Wij zijn een Brabants familiebedrijf gevestigd in streek 'de Kempen' in gemeente Bergeijk, regio Eindhoven.

En maken al meer dan 15 jaar de mooiste interieurs op maat voor particulieren en bedrijven.


U bent geïnspireerd en heeft ideeën en wensen, wij voegen alles samen denken met u mee en maken een goed doordacht plan.

Van 3D ontwerp en duidelijk beeld in virtuele fotorealistische omgeving, tot productie in eigen werkplaats en montage op locatie.


Ik wens u veel inspiratie, en graag verwijzen we je naar onze contactpagina om kennis te maken.


Met vriendelijke groet, Best regards,

Pieter Vervest

Neem contact met ons op

Daarvoor moet je naar Vervest gaan!

Wij weten hoe belangrijk het is om een persoonlijk interieur te hebben dat perfect bij jou of je zaak past. Onze passie voor maatwerk interieurs begon in 2007 toen Pieter Vervest het bedrijf oprichtte. Sindsdien hebben we ons gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van de mooiste interieurs op maat, compleet geproduceerd in eigen werkplaats.


Van zakelijke interieurs zoals tandartspraktijken, zorginrichtingen en kantoorinterieurs tot particuliere keukens, badkamermeubels en kastenwanden, wij creëren het allemaal.


We luisteren naar jouw wensen en denken met je mee om deze te vertalen naar een interieur dat goed aansluit op jouw wensen. Zelfs als je nog geen plan voor ogen hebt, kunnen wij je stap voor stap begeleiden om jouw dromen werkelijkheid te laten worden. We creëren mooie, slimme en goede oplossingen voor elk probleem.


Bij Vervest Interieurbouw beschikken we over veel kennis van de toe te passen materialen en gaan we tot het uiterste in het toepassen van de juiste techniek en oplossingen zodat jij kunt genieten van jouw maatwerk interieur.


We geven advies over toepassingen, eigenschappen en kwaliteit van verschillende materialen met grote precisie en oog voor het kleinste detail.


Neem gerust contact met ons op om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Share by: